Hooked on V.

august 9, 2010 in Hverdagen

En dag i begynnelsen av 2010 bestilte jeg True Blood – Sesong 1 på nettet, og allerede etter første episode var jeg hekta. Sesong 2 gikk også unna i ei heidundrende fart, og sesong 3 ser jeg etterhvert som de kommer på nettet. Men det tar jo så lang tid fra den ene episoden til den neste at jeg nesten blir sprø! I dag kom episode 8 av sesong 3, og jeg har allerede sett den ferdig. Det teiteste er at det er ei hel uke til neste episode. Jeg har også lest noen av bøkene, men jeg bli så tung i hodet av å lese engelsk at det tar veldig lang tid. Også klarer jeg ikke å holde meg til ei bok i gangen, akkurat no leser jeg faktisk 3 bøker, nei 4. Og jeg får ikke lest så ofte så det tar litt tid. Men ahh, True Blood 03 – 09, hvor blir du av?? Du skulle jo vært her nå!