Hviledag du liksom.

august 8, 2010 in Hverdagen

Dette har virkelig vært en produktiv dag i dette huset. Vi har rydda hele leiligheta, vaska masse klær, hengt opp masse klær, bakt boller, spist boller, vært på «kaffebesøk» hos huseierne, støgsugd og vaska, gått tur med Baileyz og spilt nintendo wii med Imre og Lily. Nå sitter vi her med hver vår macbook, kanelsnurrer på bordet og et ekkelt program om krokodiller og piraijaer (eller hvordan det skrives..) på tv. Jeg tror faktisk ikke Stian var klar over hvilket program som gikk på tv når han slo den på.

Vi var foresten på Frøyafestivalen på fredag, vi dro hovedsaklig for å høre på Åge, men fikk med oss litt av Marit Larsen og Chand også. Og jeg klarer virkelig ikke å forstå at folk kunne stemme på Chand på X-faktor, det er noe av det kjedligste jeg har hørt! Alle sangene var for meg helt like, og hvor mange grep kan han egentlig på den gitaren sin? Tre? Eller fire kanskje? Det som gjorde at mageinnholdet mitt virkelig holdt på å komme i retur mange ganger iløpet av de sangene han spilte var vel hovedsaklig at han gjorde et så sinnsykt stort nummer av at han var fra Namsos, og at de flinke «rockerne» i Norge som også kom fra hjemplassen hans. Klarer han virkelig ikke å se at han ikke er noen verdensstjerne fordi mange kreative, flinke og kjente musikere er fra samme fylke som han? Det er ikke sånn at man automatisk bli filmstjerne om man blir født i Hollywood, men det tror denne gutten. Jeg blir dårlig!

Nå har det endelig kommet et interessant program på tv-skjermen her, så jeg skal la agresjonen min ligge til så lenge og få med meg hva det egentli handler om. Ha en fin søndag!