Ny blogg. Hurra!

august 8, 2010 in Hverdagen

Jess, da har jeg endelig fått «rævva i gir» og laget meg en ny blogg. Jeg skrev tidligere denne bloggen, men jeg skjønner ingenting av blogg.no lenger, og det er noe som er feil der så jeg får ikke postet noe som helst. Så nå har jeg tenkt å satse på at wordpress ikke svikter meg på samme måte.

Dagen i dag har for det meste gått med til jobbing og tv-titting. Egentlig var plana å få gjort litt husarbeid, men formen min var ikke noe å skrive hjem om etter en lang dag på jobb så jeg utsetter det til i morgen. Da har jeg jo faktisk helt fri! Og det skal bli deilig det.

Det ser ut til at dette blir ett veldig lite innholdsrikt innlegg, men det får så være. Jeg er egentlig mer nyskjerrig på hvordan wordpress funker akkurat nå enn jeg er gira på å skrive noe dypt og meningsfullt, så jeg skal prøve å komme sterkere tilbake en annen dag. Dere får ha en god lørdagskveld så lenge!