Thumbs up for furminator!

august 11, 2010 in Baileyz

De fleste som har hund (eller katt for den sags skyld) med lang pels banner mens de drar frem støvsugeren når gulvet plutselig har skiftet farge, teppene får langt hår uansett hvor flate de egentlig var, og rengfrakken plutselig har blitt en pelskåpe. I dag fikk vi løsningen i posten, nemlig furminator! Både jeg og Baileyz elsker den (hun står iallefall i ro, til en forandring..) Vi har kammer og børster av alle merker, typer og i alle fasonger, pluss saks og uttynnings-saks for å prøve å holde tritt med all pelsen som faller av, men ingenting kan sammenlignes med denne fantastiske oppfinnelsen.

Baileyz går somregel rundt i ring når jeg skal børste henne, det virker som hun synes det lugger og er kjedelig (noe jeg på sett og vis forstår), men ikke denne gangen. Hun sto som en prest mens jeg dro børsten langs ryggen hennes, og jeg fikk sjokk når jeg så hvor mye pels som hang fast i børsten! Etter fem minutter hadde jeg tatt av henne en hel haug med løs og død underpels, den var faktisk nesten på størrelse med hunden selv! Noe så fantastisk!

Furminator kan bestilles over alt på nettet, og sammenlignet med en del andre kammer er den ganske dyr, men verdt hver ei krone. Jeg leste en del om det, og prøvde å finne den til en litt rimeligere penge, tilslutt kom jeg over denne siden. De selger den billig i forhold til mange andre, og de prøver ikke å få deg til å tro at den passer alle pelstyper. Det har faktisk satt opp en liste over raser den ikke bør brukes på.

Dette ble faktisk en skikkelig reklame det, men produktet fortjener det virkelig så da har det ikke noe å si. Om du bestemmer deg for å kjøpe kammen håper jeg du blir like fornøyd som meg!