En etterlengtet dag.

oktober 14, 2010 in Graviditet

I dag har vi endelig vært på ordinær ultralyd! Og jeg elsker det! Jeg blir like forbauset hver gang over at noen kan hoppe rundt inne i magen min uten at jeg merker stort til det. Men det er utrolig moro å se hvordan ting står til der inne, man får jo liksom ikke så mange tegn til at alt er bra så tidlig. Selv om jeg av og til kan merke liv der inne, så er det noe annet å se det uansett. Spesielt tror jeg det må være godt som far, de merker jo ingenting så tidlig. Og i vårt tilfelle hadde ikke Stian muligheten til å bli med sist, så han gledet seg nok vel så mye som det jeg gjorde. Men for all del, det var og er en fantastisk opplevelse å se sitt eget barn før det har kommet til verden.

Ellers kan jeg jo fortelle at alt sto bra til med den lille, og at terminen ble flyttet til 16. mars, altså to dager tilbake. Noe som er supert, om jordmoren hadde satt meg frem hadde jeg blitt rar i hodet. Tiden går treigt nok som det er. Kjønnet kunne hun ikke si helt sikkert, men hun så ingenting som tydet på at det skulle være en gutt. Men to streker som sannsynligvis var kjønnsleppene, så vi venter nok på ei lita jente.

Til slutt må jeg bare si at bildet er tatt med mobilen, og der derfor ikke av en kvalitet man kan skryte særlig av. Vi fikk mange bilder, og kanskje får dere se flere senere, men jeg er for øyeblikket i Trondheim hos søstra mi, så det må uansett vente!

Jeg ønsker dere en god natt, og tusler i seng. Sov godt!