Juleforberedelser.

november 25, 2010 in Høytider, Lysdekor

De to siste dagene har jeg brukt en del tid på å glede meg til jul. Det vil si at jeg har spist mye klementiner, pakket inn julegaver, og hatt mitt eget lille juleverksted. Og nå har jeg tenkt å vise dere resultatene av juleverkstedet, enjoy! (Alle bildene er klikkbare)

Adventslys.

Jeg har brukt fire hvite kubbelys i rustikk-stil, dekorert de med advenstteksten til Inger Hagerup (så tenner vi et lys idag, osv). Rundt har jeg brukt jutegarn og sinkstjerner med tall fra en til fire, og de står på et sinkfat med mose, og kongler med ice pearl lack. Veldig enkelt, men jeg ble ganske fornøyd! Sinkfatet og dekoren er fra Boutique Helene.

Krans til å henge på døra.

Jeg har kjøpt en ferdig hjertekrans og sinkdekor med «god» og «jul» fra Panduro. Tekstene har jeg festet med rødt bånd. Ellers har jeg brukt små juletrekuler fra Ikea, og en kongle med snøspray.