Jeg venter og venter.

november 22, 2010 in Hverdagen

Jeg føler ikke at jeg gjør stort annet enn å vente for tiden. På en måte så er det godt fordi man har noe å glede seg til, men jeg blir gal av å vente på alt, jeg vil at noe ska skje nå. Jeg venter på desember med kalendergaver, julepynt, julebrus, bakst, 3D-ultralyd, julaften, nyttårsaften, masse kos og godt mat sammen med familie og venner. Jeg venter på januar med et nytt år, forberedelser til flytting, gode juleminner og innkjøp av babyting. Og ikke minst på februar og mars, med flytting, de siste forberedelsene før babyen kommer, og selvfølgelig den dagen hun endelig bestemmer seg for å komme ut til oss. Åh, det blir spennende!

Mange sier at svangerskapet går så fort, men det er jeg absolutt ikke enig i! Jeg har vel slått meg litt mer til ro med at vi trenger tiden for å forberede oss, både materialistisk, psykisk og fysisk, men jeg er så spent at det kribler i hele kroppen. Spesielt i magen, men det er det jo babyen som står for. De siste dagene har sparkene virkelig nådd nye høyder, magen min spretter frem og tilbake, og ligner mer på en geleklump enn en mage når hun bestemmer seg for at det er på tide å vise hva hun er god for. Og om ribbeina mine er like hele når hun kommer ut er jeg sannelig ikke sikker på. Hun sparker ikke bak dem, men fra undersiden og opp, og det føles som om jeg må stå i bru eller noe lignende for at det ikke skal være så ubehagelig. Virkelig upraktisk når man kjører bil! Men det hadde sikkert vært værre om det ikke hadde vært noen bevegelser å spore, så jeg kan nesten ikke klage.

Men nå er det tid for å vaske litt klær og gå en skikkelig tur med Baileyz, så dere får ha en fin dag!