Flytting og det som følger med.

januar 14, 2011 in "Utsikten"

Jess, da har vi kommet oss inn i nyhuset! Det gikk mye raskere enn (iallefall jeg) hadde trodd, sist skrev jeg jo at vi skulle ta det rolig og flytte ting litt etter litt. Vel, jeg begynte å pakke på ettermiddagen på lørdagen, og på søndag sov vi i vår nye bolig. Vi hadde riktig nok ikke flyttet alt da, men faktisk det aller meste. Foresten, om jeg sier at vi ikke har så mye en gang til, så smekk meg i hodet – nå skjønner jeg ikke hvordan vi fikk plass til alt i leiligheten vi hadde før! Vi har heldigvis fått det meste på plass nå, vi venter på noen møbler og vi får ikke satt alt slik vi vil det skal være før vi ser hvor stor sofaen blir osv. Men det blir bra, både jeg og Stian er råfornøyde! Baileyz ser ut til å trives godt hun også, så dette er lovende.

Vi har som sakt bestilt oss ny sofa, vi tok turen inn til Orkanger og Trondheim på tirsdag for å kjøpe litt møbler og hente vugga. Vi hadde sett litt rundt på nettet før vi dro, så vi hadde noen tanker om hva vi ville ha. Når vi dro fra møbelringen hadde vi bestilt sofa, lenestol og stuebord til stua, sovesofa til loftstua, nøkkelskap og noen knagger til yttergangen. I ettertid ringte de og kunne fortelle at stuebordet ikke kommer inn før i uke 21, irriterende, men vi må nok bare finne et nytt. Etter middag og trivelig selskap hos Line (søstra til Stian) satte vi kursen mot ikea, hvor planen var å kjøpe sprinkelseng. Men de var selvfølgelig utsolgt både for senga og madrassen vi skulle ha, så det må vi kjøpe senere. Men vi kjøpt litt annet småtteri, noen lamper, et nattbord, en pall for å ha ved fotenden på senga, sko-hylle og hatte-hylle til yttergangen, to nye stoler til spisebordet osv. Så ingen fare, vi fikk brukt litt penger uansett..

Nå har Baileyz bestemt seg for at vi skal gå ut, så det er vel bare å kle på seg. Og ikke minst bare å forsette med utpakkingen når vi kommer inn igjen. Jeg gleder meg virkelig til den dagen jeg kan slenge meg ned på den nye sofaen og nyte at alt er på plass der det skal være. Men som sakt, det blir bra, så jeg trøster meg med det enn så lenge. So long!