Nøklene til huset er i våre hender!

januar 7, 2011 in "Utsikten"

De aller fleste har fått med seg at vi skal flytte. Egentlig skulle vi ta over i februar, men ettersom han vi skal leie av jobber på båt og reiser ut på lørdag så fikk vi nøklene i går. Med tanke på at det er mye å gjøre på hotellet for tiden, og at det kom litt brått på at vi skulle få nøklene så tidlig så kommer vi ikke til å stresse med flyttingen. Selvfølgelig vil vi være ferdig så fort som mulig, sånn at vi har alt klart og får bodd der litt før den nye sjefen ankommer. Men vi pakker og flytter litt etter litt, og heldigvis har vi ikke så veldig mye å pakke heller, så jeg regner med at det ikke tar så alt for lang tid uansett.

Egentlig hadde jeg tenkt å vise dere plantegningen nå, men jeg får ikke lastet den opp, så jeg får heller forklare dere hvordan det er. Så får dere kanskje se den senere, hvem vet. Huset er på 148 kvm, men det er skråtak i 2. etasje, så noe av det faller jo bort. 1. etasje inneholder gang, vaskerom, toalett, stue, bod og kjøkken med kjølerom. Og 2. etasje har tre soverom, loftstue, stort bad, klesbod og ei bod som jeg skal få bruke som scrapperom (Hurra!). Ellers har det dobbelgarasje, vedbod, grillplatt og selvfølgelig hage. Det klør virkelig i fingrene mine etter å få begynne å innrede og gjøre det til vårt.

Jeg gleder meg som en gal, og håper og tror at vi kommer til å trives virkelig godt der. Det er jo ikke så langt fra her vi bor nå, jeg vil tippe 3 km eller noe i den dur. Og det ligger rett ved skole og barnehage, så på sikt er det jo en kjempebra løsning, selv om vi ikke har bruk for dette den dag i dag. Det er også like ved sjøen, og har gode tur-muligheter rett utenfor døra. Vi skal jo, iallefall til å begynne med, bare leie det, men vi krysser fingrene for at det en dag skal bli muligheter for å kjøpe.

Åh, som jeg gleder meg!