Huset begynner å ta form.

februar 17, 2011 in "Utsikten"

Jeg er fullstendig klar over at vi ikke akkurat er verdens raskeste når det kommer til å få ting gjort, men det er heldigvis stortsett bare oss selv det går utover. Men i går kom vi oss endelig inn til Trondheim på møbel-shopping, og til tross for at stua – nok en gang – er fyllt til randen av esker med møbler, så føles det utrolig bra! Og vi fikk faktisk kjøpt alt som sto på handlelista, det tror jeg er første gang de hadde alt vi skulle ha på lager.

Dagen i dag har naturlig nok gått med på å montere, rydde og sortere for min del, men Stian er på jobb og jobber på kjøkkenet i kveld, og ettersom jeg ikke er i stand til å løfte så mye osv. så står de store tingene igjen. Og ting tar ganske lang tid når jeg holder på for meg selv, det blir liksom ikke de lengste «intervallene», men jeg har iallefall fått unna mye småtteri. Jeg har også klart å få vannblemmer i hånda etter all monteringa, før jeg til slutt klarte å finne ei skrumaskin. Jei, hurra for meg. Av og til blir jeg veldig oppgitt av meg selv.. Men uansett, det skal bli utrolig godt å få skrudd sammen alt, kastet alt søppelet som blir av slik montering (det blir faktisk utrolig mye papp, støv og annet rot av det) og få alt på plass.

Men nå skal jeg finne frem skrumaskina igjen å få gjort noe fornuftig, så dere får ha en fin kveld videre. Og – just so you know – om noen kjeder seg i morgen så kan jeg alltids gi dere noe å gjøre, bare rop ut så skal jeg trylle frem ei skrumaskin til jeg!