Mange baller i luften.

februar 9, 2011 in Graviditet, Hverdagen, Scrapping, Strikking

Dagene går unna i en fart samtidig som tiden snegler seg av gårde, hvordan er det egentlig mulig? Jeg klarer virkelig ikke å forstå det, men det er faktisk slik. Formen min er ikke akkurat noe å skryte av, bekkenet mitt blir bare vondere og vondere, til tider er det så ille at jeg våkner om natta av mine egne rop fordi det er så vondt å snu seg. Og bilen lar jeg stå med mindre jeg må ut å kjøre, rett og slett fordi jeg ikke klarer å flytte foten over på bremsa uten at det er vondt. Men hey, nå er det ikke lenge igjen! Jeg trøster meg med det, jeg. Og selvfølgelig at det er for en god sak!

Ettersom formen er så elendig så holder jeg meg stortsett hjemme om dagene å prøver så godt jeg kan å finne noe å fylle dagene med uten å ta livet av meg selv med smerter. Og hva passer vel da bedre enn å lære seg å strikke? Jeg er iallefall helt hekta! Jeg lærte jo å strikke på barneskolen, men med tålmodigheten som jeg hadde da så har jeg vel kanskje strikket en halv gryteklut og begynt på x-antall skjerf som ikke ble lengre enn 5-10 cm. Men nå – det nærmer seg vel to uker siden jeg startet igjen – har jeg strikket to luer, to tøfler og snart en vott. Jeg er riktig nok ikke så flink ennå, og garnstudio sine instruksjonsvideoer er fortsatt til stor hjelp. Om du vil strikke, ikke kan det og ikke har noen for hånden til å hjelpe deg til enhver tid så er denne siden virkelig å anbefale! De har også masse gratis oppskrifter. (Av en eller annen grunn så får jeg ikke til å legge inn linker, så om du vil se på disse videoene og oppskriftene så er dette adressen: http://www.garnstudio.com/lang/no/video.php)

Stian lovet meg, når vi flyttet, at jeg skulle få bruke den ene boden som scrapperom (jeg er evig takknemlig!), men logisk nok så har ikke denne akkurat vært noen prioritet før nå. Det var hyller over alt så disse har jeg skrudd ned, men det var mange store og stygge hull i veggen etter dem, og fargen var heller ikke en farge jeg ville valgt, selv om den var helt grei. Men uansett så endte det med at jeg dro å kjøpte sparkel og maling. Nå har jeg igjen ett strøk og deretter er det bare å dra på ikea å kjøpe pult, noen hyller og diverse småplukk. Jeg gleder meg som en gal til det er ferdig, og ikke minst til å ta det i bruk!

Noen av dere har kanskje også lagt merke til at bloggen har fått en ny look. Jeg har lenge irritert meg over at jeg ikke forsto noe av hvordan jeg redigerer designet i wordpress, men nå har jeg funnet ut litt iallefall. Det er riktig nok ikke den veldig store forskjellen, men det er en start.

Ellers så er det jo bare fem uker igjen til termin. Fem uker, det er virkeli galskap! Så godt som hele svangerskapet har jeg følt at tiden har gått skikkelig sakte, men når jeg ser tilbake på de siste månedene nå så får jeg bakoversveis når jeg tenker på hvor fort tiden faktisk har gått. Ungen er jo sikkert konfirmant før jeg rekker å få med meg at hun faktisk har kommet til verden, om det skal fortsette sånn. Men ah, det er så spennende! Jeg gleder meg skikkelig! Det er rart å tenke på at vi faktisk snart er foreldre, og at vi skal få ansvaret for at et lite menneske skal få et godt liv og gode verdier. Litt skummelt er det jo selvfølgelig også, og vi kommer nok til å lære mye, både om oss selv, hverandre og det å være foreldre. Men akkurat nå føler jeg meg så klar for denne «utfordringen» at jeg håper den kommer å smekker meg i panna snart.

Nei, nå skal jeg avslutte så dette ikke ender opp med å bli en bok. Jeg må virkelig bli finkere til å blogge, sånn at det blir oftere og ikke så mye forskjellig hver gang, men det kommer liksom i bakerste rekke hele tiden. Stikkeprosjektet mitt roper på meg i det fjerne, så dere får ha en fin dag!