Dagen er ikke det samme uten…

mars 17, 2011 in Baileyz, Graviditet

… Baileyz!

De siste månedene har denne hårete jenta holdt meg med selskap fra morgen til kveld. Det er vel egentlig det som har fått tiden til å gå på dagtid, men vi bestemte oss tidlig for at det var lurt å få mamma til å passe henne mot slutten av graviditeten. Det er mye bedre for både oss og henne at vi slipper å begynne å stresse med å få noen til å passe henne når vi må sette kursen mot sykehuset. Og ettersom hun elsker å være hos «mormor» så det ble løsningen.

Problemet, om jeg kan kalle det det, er jo bare at nå savner jeg henne så utrolig mye! Spesielt de dagene sola skinner, det er vindstille og perfekt turvær. Selv om jeg ikke er i form til noen lange turer i ugjevnt terreng så er formen min bedre enn på mange måneder, og jeg har ikke noe problem med å gå tur så lenge jeg kan holde mitt eget (relativt lave) tempo, noe hun finner seg i uten å rive å slite i båndet. Det er heller ikke det samme å stå opp når Baileyz ikke står logrende i bunn av trappa og spretter rundt av glede når vi åpner døra til stua. Og det er umåtelig kjedelig å gå alene for å hente posten når man er vandt til å ha selskap! Jeg vet hun har det fint når hun er hos mamma, og at mamma storkoser seg med å ha henne der, men jeg gleder meg til den dagen vi kan ta med oss både Baileyz og babyen hjem fra Trondheim!