Verdens herligste!

mars 25, 2011 in 0-6 mnd

Mange har nok fått med seg at prinsessa vår har kommet til verden. Og for dere som ikke har det, nå er hun endelig her! Etter noen lange måneder fylt med masse spenning, tanker og en merkelig form for lengsel kom hun til verden forrige lørdag, altså 19. mars. Og det er virkelig godt, vi koser oss masse alle sammen. Hun er bare helt fantastisk! Det finnes ikke ord som kan beskrive henne. Hun er det fineste jeg noen gang har sett, og det herligste lille mennesket jeg noen gang har møtt. Jeg skjønner virkelig ikke hva vi har gjort for å fortjene et så nydelig barn, men noe har vi iallefall gjort riktig.

Det blir mye skryt her, men hva kan man forvente? Jeg har jo blitt mor, og alle mødre er vel litt sånn? Jeg merker at jeg til tider lever i min egen lille boble, jeg storkoser meg og nyter dagene som nybakt mor til det fulle. Det er klart at man får ikke tid til alt man burde gjort, sykehusbagen har jeg for eksempel ikke rukket å tenkt på å pakke ut en gang ennå, men hva har vel det å si når slike ting må prioriteres bort for å kose seg sammen med ei nydelig lita jente? Hun krever mye oppmerksomhet, noe hun også får i bøtter og spann, men det gjør meg fint lite at jeg må gi henne så mye av tiden min. Det er nesten så jeg vil si at hele huset gjerne må støve ned for min del, så lenge vi får ha henne her.

Prinsessa har jo selvfølgelig også fått et navn, jeg merker at jeg kun har lyst til å skrive om hvor fantastisk hun er og glemmer alt annet. Hun heter Ane. Mange lurer på om hun er oppkalt etter noen, og hun er vel egentlig ikke det. Hun har slektninger både på min og Stian sin side som het det, og på en måte så kan det jo også komme etter navnet mitt og navnet til mora til Stian, men det er vel egentlig mest tilfeldig. Vi bestemte oss tidlig for at vi ikke ville at hun skulle ha et typisk motenavn og at vi ikke ville bestemme oss for hva hun skulle hete før hun ble født. Men når vi endelig hadde henne der var det ingen diskusjon en gang, dette var Ane.

Nå er det tid for babykos her, så dere får heller høre mer om henne senere. Jeg vil avslutte med å takke for alle gratulasjoner, gaver, blomster, og ikke minst all oppmerksomheten og omtanken vi har fått fra alle rundt oss både før og etter fødselen. Tusen takk, alle sammen!