Baileyz the babysitter.

april 5, 2011 in 0-6 mnd, Baileyz

Etter ca en måned i Trondheim har Baileyz endelig blitt hitterværing igjen! Vi hadde jo egentlig tenkt å ta henne med hjem når vi dro fra sykehuset, men mamma ville låne henne lenger, og vi hadde jo en baby vi skulle bli kjent med så da ble hun igjen. Men på fredag kom mamma på besøk, og Baileyz kom hjem til oss. Vi har savnet henne masse, og det var utrolig godt å få henne hjem!

Vi var selvfølgelig veldig spente på hvordan hun skulle reagere på Ane, men det har gått supert. Jeg hadde ikke forventet noe annet heller egentlig, men det er morsomt å se hvilke reaksjoner hun har på forskjellige ting. Om Ane ligger i vugga og gråter f.eks. da hopper hun opp så hun står med fram-labbene på kanten å ser på henne. Vugga begynner selvfølgelig å vugge, og Ane sovner stortsett. I dag har hun kommet løpende til kjøkkenet om Ane har sutret, nesten som om hun prøver å varsle på en måte, og etter vi hadde gått tur i dag skulle hun ligge på platten ved siden av vogna mens Ane sov. Hun er så søt! Hun kommer også bort med gjevne mellomrom om jeg sitter med Ane på fanget for å slikke henne i bakhodet og lukte litt på henne. Hadde jeg bare klart å lært henne å skifte bleie og å stå opp med henne på natta så hadde jo dette vært himmelen, men litt realistisk må vi vel være.