Lille kattepus.

april 15, 2011 in Hverdagen

Alle vet vel hvordan denne sangen går? Personen som synger lurer på hvor kattepusen har vært, og den har vært hos mamma’n sin. Jeg er sikkert mye rart, men ikke mamma’n til denne katten. Men han kommer likevell på besøk her iallefall en gang om dagen. Navnet hans er Simba og han bor i nabohuset. De som bodde her før oss hadde for vane å slippe han (og alle andre katter som kom forbi) inn å gi han (og resten) mat, noe som vi merker godt til tider. Like etter vi flytta inn så kunne vi åpne døra, og vips, så spratt det katter inn fra alle retninger. Noe som ikke passer oss så veldig bra ettersom vi har hund, og jeg er stor motstander av å slippe andre folks dyr inn i huset, det stakkars dyret vet jo ikke hvor det bor om folk gjør det. Men kattene har heldigvis roet seg nå, det virker som de endelig forstår at de ikke bor her.

Simba bor som sakt i nabohuset, og han er veldig glad i folk, så selv om han ikke ofrer livet sitt for å komme inn døra, eller prøver å hoppe gjennom glasset i vinduene på stua lenger, så hender det han kommer forbi eller jakter på fluer og fugler i hagen vår. Noe jeg synes er helt greit, nå som han ser ut til å ikke ha en trang til å jakte på Baileyz lenger. I går satt jeg på verandaen sammen med Ane og Baileyz og gledet meg over at det begynner å bli vår, og da dukket han opp. Jeg hadde akkurat hentet kamera for å ta bilder av Ane og Baileyz, og fikk fanget han også på «film». Jammen er han ikke en flott og elegant herremann.

Jeg skulle jo ta bilder av Ane og Baileyz. Men Baileyz var ikke så veldig villig til å sitte stille, det var jo selvfølgelig mye mer spennende med katta som satt under verandaen, grisøret som lå på plena, og ja, egentlig så ville hun alt annet enn å bli tatt bilde av. Men før hun spratt unna så måtte hun forsikre seg om at «lillesøstra» hadde det bra. Er de ikke søte?