Vi ønsker våren velkommen!

april 26, 2011 in Hverdagen, Kreativitet

Vi har hatt besøk av mamma og Egil i påska, de kom med finvær, og vi har «slikket sol» så mye som mulig. Vi har gått tur til Blåskoghytta (noe bekkenet mitt ikke var særlig begeistret for, men det var en fin tur uansett), spist middag på verandaen, gått tur til nabogården for å se på nyfødte lam og holdt til i solveggen så mye som mulig. Våren er endelig her, og denne gangen har den nok kommet for å bli. Jeg elsker det!

Jeg har en stund tenkt at jeg skulle lage en ny krans for å henge på døra. Det er jo en stund siden vi pakket bort julekransen, og jeg synes liksom det ser litt tomt ut når det ikke henger noe der. Dørkranser er jo så koselig! Så jeg kasta meg rundt, fant frem hekkesaksa og gikk til angrep på ei stakkars bjørk. Ettersom jeg ikke har fått somla meg til å kjøpe ståltråd ennå så brukte jeg hamp til å knyte den sammen, og vips så satt jeg med et bjørkehjerte! Jeg fant frem et velkommen-skilt jeg fikk i kalendergave før jul og «stjal» en sommerfugl fra en dekketallerken med lys vi har på kjøkkenbordet, og brukte dette som pynt. Deretter slo jeg en spiker i veggen ved ytterdøra, og nå har jeg offisielt ønsket våren, og selvfølgelig de som kommer på besøk, velkommen. En fantastisk følelse!