En fantastisk overraskelse!

mai 24, 2011 in Hverdagen

Er den ikke nydelig?

Jeg har alltid (dvs. siden jeg fikk vite at den skulle komme) hatt lyst på en hvit iPhone 4. Den gamle mobilen min, iPhone 3GS, sang på det siste verset. Den virka kun når den ville, slo av programmene som det passet den, ga lyd fra seg kun innimellom, og hadde den siste tiden begynt å streike også når jeg snakka i telefonen. Men andre ord var den moden for en pernsjonist-tilværelse! Igår ville Stian at vi skulle komme på hotellet å spise lunsj, og han fortalte at han hadde en overraskelse til meg. Når vi kom dit fikk jeg en boks som var innpakket i aluminiumsfolie (man tar det man har) som han hadde skrevet navnet mitt og tegnet et hvitt hjerte på. Jeg rista på den og var overbevist om at det var kort inni. Gleden var stor når jeg så eska! Tusen takk, Stian, du er verdens beste!