En pakke uten «avsender».

mai 25, 2011 in Hverdagen

God kveld alle sammen! Håper alle hadde en fin 17. mai-feiring (ja, jeg vet at jeg er sent ute..), det hadde iallefall vi! Jeg, Ane og Baileyz feiret nasjonaldagen sammen med familien min i Trondheim, og selv om korpset bestemte seg for at det var for dårlig vær til å gå i tog, noe jeg mener er veldig teit når det ikke en gang regnet såpass at jeg måtte finne fram regntøy, og de tross alt har øvd fram mot denne dagen i ett år, så fikk vi en hyggelig dag med 17. mai-stemning, lodd, «katta i sekken», kaker og brus.

Stian måtte jobbe 17. mai, men kom til Trondheim for å hente oss dagen ettepå. Når vi endelig kom hjem da, etter noe som føltes som verdens lengste biltur med en hund og en baby som sang duett (i form av syting, klaging og grining) det meste av turen, så hang den en pakke på døra vår. Skuffende nok var den ikke til meg – det hadde vært luksus, men det er nok lenge siden jeg kom meg inn i klær i str 68. Problemet er bare at det ikke var noen «avsender», og ingen har gitt lyd fra seg om at denne pakken var fra han/henne/dem. Så spørsmålet mitt er: Hvem kommer denne pakken fra? Vi må jo nesten vite hvem vi skal si takk til, og noen må jo ha hengt den der..