En slapp baby.

mai 24, 2011 in 0-6 mnd

Ane startet gårsdagen med å gulpe (trodde jeg) over hele seg selv, og meg, rett før vi skulle kjøre til hotellet å spise lunsj. Vi skifta og satte oss i bilen. Det første hun gjorde når vi kom fram var å sende resten av maten i retur også. Vi fikk skifta igjen, og hun var veldig slapp, sov så godt som hele dagen. Bleien hennes var tørr nesten hele dagen. Hun ville ikke ha mat, og det eneste jeg klarte å få i henne av veske var vannet som var igjen på smokken etter jeg hadde skylt den. Jeg ringte legen, og fikk time på legevakta halv sju. På ettermiddagen ble hun veldig varm, og var fortsatt slapp. Hun nektet å drikke noe som helst, og jeg ble veldig bekymret når jeg nesten ikke klarte å få kontakt med henne. Det var tydelig at hun ikke sov, men hun orket ikke en gang å åpne øynene. Dekningen var selvfølgelig borte på hele øya, og jeg fikk ikke ringt legen. Hun begynnte  å gråte, og for at hun ikke skulle bli så alt for varm gikk jeg rundt i stua med henne til Stian kom hjem. Hun kviknet litt til, hun var fortsatt veldig slapp, men hun hadde øynene åpne å smilte til og med litt. Vi fikk i henne litt vann før vi dro til legen, og når vi kom dit hadde hun kommet seg enda litt. Han mente at det ikke var krise, men at vi kunne dra til sykehuset om vi ville for å forsikret oss om at hun ikke ble dehydrert. Og at vi burde prøve å gi henne litt mat, men ikke så mye i gangen. Når vi kom hjem bestemte vi oss for å vente litt å se om hun klarte å holde på maten før vi evt. satte kursen mot St.Olavs. Til vår store glede gikk det bra, og hun har ikke spist all verden, men hun spiser iallefall litt. Jeg prøver å heller gi henne mat ganske ofte. Hun er fortsatt ikke helt i like god form som hun pleier å være, men temperaturen hennes er normal, hun vil spise, hun smiler, og har til og med lekt bittelitt med babygymmen sin.

På tur hjem fra legen kjente jeg at formen min heller ikke var noe å skryte av. Jeg hadde vondt i hele kroppen, men spesielt i magen, var kvalm, slapp og hadde null matlyst. Formen min var bedre når jeg våkna i dag, men det eneste jeg får ned er ritz-kjeks og pepsi max, det er vel bedre enn ingenting, men ikke noe helsekost akkurat.

Det skremmer meg hvor lite som skal til hos disse små. Jeg synes det vises godt på henne at hun har blitt tynnere allerede, etter bare et døgn!