Ønskeliste: Anes dåp.

juni 25, 2011 in Dåp, Ønskelister

Jeg har fått mange spørsmål ang hva vi ønsker Ane til dåpen, så for å gjøre det hele litt enklere så har jeg funnet frem til noen eksempler. Mange av butikkene som fører dette (og mange andre butikker) har selvfølgelig også mye annet fint! Men om jeg skulle lagt ut bilder av alt så hadde jeg ikke hatt tid til å ta meg av Ane før dåpen er overstått, og det vil vi ikke ha noe av.

1. Armbånd med graveringsmulighet.  2. Fotoramme, my first year.  3. Smykke.  4. Prinsesse-smykkeskrin.  5. Prinsesse-ramme med graveringsmulighet.  6. Min første tann- & hårlokk-«kopp».  7. Sparebøsse for prinsesser.  8. Bunadssølje.  9. Barnebestikk.  10. Høydemåler.  11. Bokstavklosser med navnet hennes.  12. Personlig teppe.

Jeg er også en enormt stor fan av ting som er hjemmelaget, og har en drøm om at Ane skal få en benk på rommet sitt a la denne (som jeg synes er alt for dyr til at man kan kjøpe den), så om noen er gode på møbelbygging og har litt tid til overs i sommer så er det også et tips!

Også er jo denne wallstickeren herlig! Men jeg vet ikke om jeg synes en wallsticker er noe å ønske seg til dåpen..

Hun skal jo selvfølgelig også få en egen konto etter dåpen, så litt fyll til denne er jo heller ikke å forakte!