Vi har et vakkert land!

juli 28, 2011 in Hurtigrutetur 2011

Gårsdagen gikk med til å slappe av, spise å se på det fantastiske landet vårt! Midt under middagen kjørte vi inn i Lofoten, og det var helt nydelig. Det er fasinerende med stupbratte fjell som går rett ned i havet. Etter Ane hadde lagt seg kjørte vi inn i Trollfjorden. En fantastisk plass! At hurtigruta klarte å snu der klarer jeg ikke å forstå.

(MS Trollfjord i Trollfjorden – smalt sa du? Det var kanskje en meter mellom båten og fjellveggen når vi skulle snu..)

Midt på dagen i dag gikk vi i land i Tromsø. Vi har sett oss litt rundt, og det ser ut til å være en nydelig by! Vi fant baby safe feeder (en ranglelignende ting med nett som man kan legge feks. fruktbiter i, sånn at babyen kan spise det uten å sette fast biter i halsen), på en lekebutikk når vi gikk en tur i byen, og Ane synes det var veldig stas å få eplebiter i den.

Nå har vi nettopp kommet tilbake etter en kort tur i svømmehallen. Ane har aldri vært i bassenget før, men det var stor stas. Til tross for at det var så kaldt at vi måtte gå opp etter 15 min fordi hun begynnte å bli lilla så lo og smilte hun hele tiden mens vi var der. Hun sovna i armene mine mens vi venta på taxi’n, og hun sover fortsatt. En utslitt liten baby med andre ord!