Fantastiske Tromsø!

juli 30, 2011 in Hurtigrutetur 2011

Nå sitter jeg i Tromsø å venter på at butikkene skal åpne. Stian og Ane koser seg på hotellrommet mens de venter på at jeg skal bli ferdig så vi kan dra å se på ishavskatedralen.

Vi har leid oss bil, og i går tok vi turen til Sommarøy, etter tips fra taxisjåføren som kjørte oss til svømmehallen. Det viste seg at han har vært naboen til Stian når de vokste oss. Verden er liten, hæ?

(Dette bildet er tatt mens vi kjørte Sommarøy til Tromsø – sjekk fargen på havet!)

Sommarøy var iallefall en fantastisk fin plass! Det var en del tåke der i går, så i sol og blå himmel er det nok enda bedre! Hvite sandstrender, turkis hav, og veldig hyggelige folk! Generelt synes jeg folk i Tromsø er vennligere enn folk i andre byer, når vi kjørte igjennom byen i går, så hilste folk på oss om vi så på dem. I Trondheim og Oslo hadde de nok bare grynta!

Vi var også en tur opp i fjellheisen, og i dag priser vi oss lykkelige for at vi gjorde det i går. Da var været i Tromsø upåklagelig, men i dag har tåka kommet hit også, så de som er der i dag ser nok ingenting.

(Utsikten fra Fjellheisen)

Nå ser det ut til at butikkene her begynner å våkne til liv, så jeg skal løpe inn å finne det jeg skal ha så prinsen og prinsessa mi slipper å vente hele dagen!