Hurtigruta – minutt for minutt.

juli 25, 2011 in Hurtigrutetur 2011

I morgen tidlig, dvs senest klokken 08.00 så setter vi kursen mot Trondheim, når vi kommer dit skal vi parkere og gå ombord på hurtigruta. Vi vender nesen mot Kirkenes, men hopper i land i Tromsø, og blir der i noen dager før vi tar hurtigruta tilbake igjen. Vi er på trøndersk jord igjen 2. august. Det virker litt rart å ta ferie midt oppi alt det tragiske som har skjedd, og kommer til å skje (jeg tenker f.eks. på offentliggjøringen av identiteten på de døde, og leteaksjonen som forhåpentligvis snart er over). Men det er kanskje akkurat da det er ekstra viktig å være sammen med familien sin? Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg gruer meg eller gleder meg til å dra på ferie, men jeg vet at vi trenger det. Dette året har vært veldig hektisk, med flytting, fødsel, barselstid, mye jobbing på Stian, og desverre lite tid til å slappe av og nyte tiden sammen, som en familie.

Macen blir igjen hjemme, men iPhone blir selvfølgelig med. Så jeg vil tro det blir litt blogging, men det blir nok lite med bilder før vi kommer hjem igjen.