«Nå er jeg lei!»

juli 10, 2011 in 0-6 mnd

Nå er bursdagsfeiringa ferdig, vi har ryddet opp, lagt prinsessa og sitter i sofaen med hver vår mac i fanget. Sosialt? Ja, jeg vet.. Men uansett. De to siste dagene har vært travle! I går startet jeg og Ane dagen med å dra på butikken å kjøpe inn litt snacks til kveldens barnevakt før vi satte kursen hjem for å bake kaker og muffins, rydde og vaske huset, og gjøre oss klar til kveldens happening. Noe som betydde at jeg og Stian skulle på fest, og Ane skulle sove søtt i senga si. Og slik gikk det også. Tusen takk til Lisa som var barnevakt! Vi vår på konsert med Åge Aleksandersen, en sommertradisjon, men jeg innser at alkohol ikke har mye i en menneskekropp å gjøre, iallefall ikke i så store mengder som det enkelte tømmer innpå. Enten så var jeg for (dvs. helt) edru, eller så var alle de andre for fulle, og jeg holder en knapp på at det var det siste som var problemet.

I dag har som sagt Stian bursdag, og vi har spist kake i godt selskap, og han har åpnet gaver. Dagen har gått i ett, faktisk også i ett med gårsdagen, og jeg er sliten. Ane har vært eksemplarisk! Jeg har selvfølgelig tatt meg av henne også, men hun har ikke fått så mye oppmerksomhet og kos som hun pleier, og i dag var det så mye som skjedde her at hun ikke hadde tid til å spise å sove som hun pleier. Og da når til og med hennes tålmodighet slutten, jeg skulle ta bilde av henne og plutselig ble hun illsint, som dere kan se! Jeg synes hun er overraskende søt når hun er sint, jeg..

Vi serverte oboy- og oreo-kake, og vanilla cupcakes. Oppskriftene på dette postes i løpet av neste uke, og bør så absolutt testes!