Statistikken er sprengt!

juli 12, 2011 in Hverdagen

Jeg liker det! Å si noe annet vil være løgn. Hvem synes vel ikke at sånt er gøy?

(De som ikke tåler å høre litt «selvskryt» bør slutte å lese nå, dette innlegget trosser nemlig janteloven..)

Tidligere i dag satt jeg å så på besøks-statistikken på bloggen, og tallet var 54. Jeg gikk på kjøkkenet for å hente meg et glass vann, og når jeg kom tilbake var den oppe på hele 136 (!) i løpet av maks tre minutter! Jeg forsto ingenting, og måtte oppdatere siden fordi jeg trodde det var en feil, men da kom jeg over denne kommentaren:

Innlegget hun kommenterte var oppskriften på Vanilla Cupcakes. Jeg ble helt paff, og lurte litt på om det var en spøk, men sannelig var ikke VG en av henviserne til bloggen min. Jeg har aldri hørt om Lesernes VG før, og måtte jo finne ut hvor linken til bloggen min lå. Dette lå på forsiden av VG.no:

Og dere som har lest innlegget  kan vel kjenne igjen bildet helt til høyre. Statistikken min skjøt fart, og plutselig var den mangedoblet! Etter jeg kom hjem fra butikken i kveld, og skulle logge inn på bloggen igjen så var dette på forsiden av wordpress:

Oppskriften på både Oreo-kaka, Oboy-kaka, og cupcakesene lå der! Mulig det er nå jeg skal invitere leserne mine til å komme å spise opp restene?

Cupcakes-oppskriften er nr. 3 på lista over mest populære innlegg på den norske wordpress-platformen! Og bloggen generelt har fått plassering nr. 5 av mest leste.

Jeg er i sjokk! Jeg hadde virkelig aldri sett for meg dette når jeg satt i sofaen å skrev disse innleggene.. Nå innser jeg virkelig at det ikke er bare mine nærmeste som titter innom bloggen min! Nå viser bloggstatistikken min 2 202 unike visninger i dag. Jeg er målløs (noe som ikke skjer så ofte)!

Nå skal jeg ta med meg den sjokkerte hjernen min å finne senga. Dette var utrolig morsomt! Takk, VG! Og god natt, kjære lesere!