Vi har satt kursen mot nord.

juli 26, 2011 in Hurtigrutetur 2011


(Det var vanskelig å få tatt bilde av oss selv når vi satt der, men denne gutten var gjerne modell)

Nå er det ikke så lenge siden vi la fra havn i Rørvik, og mens vi var der lå jeg og Stian i boblebadet på dekk å så ned på kaia. Noe som var fantastisk! Ane ligger i senga si å sover, og vi nyter litt alenetid.

Jeg må si at jeg er positivt overrasket over hvor godt jeg liker dette. Jeg sa ja til turen kun fordi Stian hadde skikkelig lyst, og jeg tenkte at det var bedre å ta det nå enn når Ane blir så stor at hun krever at det skjer noe hele tiden. Men det er avslappende, koslig, middagen var bra, og jeg gleder meg virkelig til å se Helgelandskysten og Lofoten! Men jeg er helt sikker på at jeg kunne dratt hvor som helst med den fantastiske lille familien min også da!

For at vi skulle få pakke etter Ane hadde lagt seg i går så måtte vi flytte henne på eget rom. Noe som gikk veldig greit, hun sovnet ca 20.30 og vi måtte vekke henne 07.30 i dag. Stian var inne hos henne en gang i natt, for å gi henne smokken, bortsett fra det hørte vi ikke en lyd! Hun elsker å være her, masse oppmersomhet, mye å se på, litt vugging hele tiden, og hun elsker at Stian er sammen med oss hele dagen! Hun lyser opp ved synet av pappan sin, og det er fantastisk å se.

I morgen er det meldt bedre vær, så vi håper bare det stemmer, sånn at vi får litt bedre sikt, og at vi kan kose oss i sola å kanskje finne en park å ha piknik i når vi er i Bodø.