Barselstreff.

august 26, 2011 in 0-6 mnd

I dag har vi vært på vårt andre barselstreff på helsestasjonen, sist sov Ane seg gjennom hele, men i dag var hun skikkelig sprek! Hun har utforsker for tiden stemmen sin, og skremte vettet av en av de andre barna. Men de ble venner etterhvert, og andre babyer var virkelig spennende, også hadde de med seg så fine leker!

Ane brilijerte med sin styrke, og viste villig hvordan ting gjøres etterhvert som fysioterapauten fortalte. Ganske komisk, for hver ting hun sa så gjorde Ane det! Hun prøvde til og med å krype! Uten å lykkes noe særlig, men man må jo øve for å lære det.

Men nå er hun klar for kveldskos, kveldsmat og senga. Vi holder for tiden på å flytte så jeg må bare beklage lite blogging, men det er mye å gjøre her i tillegg til at Ane krever sitt. Satser på å komme sterkere tilbake når vi har kommet oss inn i nyhuset!