Dåpsdagen.

august 21, 2011 in Dåp

Ane var veldig fornøyd med å endelig få døpe seg!

Vi har hatt en helt fantastisk dag sammen med familie og venner. Ane var blid og fornøyd hele dagen. Hun har gått fra fang til fang, og hva er vel bedre enn det? Ane soler seg iallefall i glansen! Jeg skulle gjerne vist dere masse bilder, men jeg glemmer jo alltid å spørre om folk synes det er greit. Så det får eventuelt bli senere.

Ane har fått kjempemange fine gaver! Vi er helt overveldet. Tusen takk, alle sammen! Hva hun fikk kommer jeg tilbake til når jeg har fått tatt noen bilder av det. Jeg glemte nemlig å ta bilder av gavebordet..

Den nydelige dåpskaka Stine laget for oss!

Til tross for at dagen har vært fin så har den vært lang, og jeg har iallefall stressa mye mer enn hodet mitt har godt av, og det kjennes.. Så nå tar vi kveld. Sov godt!