Her sitter jeg…

august 18, 2011 in Dåp, Kreativitet

Roter jeg sa du? Nei, nå skjønner jeg ikke hva du mener..

Som dere ser er jeg godt i gang med dåpsforberedelsene, jeg nærmer meg faktisk å være ferdig! Og jeg må si at etter en uke med lite søvn, fordi hjernen min ikke klarer å roe seg ned når jeg stresser, så er det en herlig følelse. Det har tatt umåtelig mye tid, og jeg tviler på at jeg noen gang skal lage så mye som ei sånn sko til! Når jeg hadde fem igjen så var det nesten så limspruten sto rundt meg i iveren etter å bli ferdig!

Ane var hos tante Vibeke og Tiril mens det sto på som verst i går, og hun hadde storkosa seg, mens jeg fikk gjort unna mye her hjemme. I dag er hun hos bestemor, så nå skal jeg spise litt før jeg rydder opp og kaster meg over husvasken, serviettbrettingen og muligens starter med kakene.

Her er resultatet etter alt stresset. 18 guttesko, 23 jentesko, 3 store kubbelys, og 3 små kubbelys.

Og et close-up av resultatene.
Jeg kommer til å skrive mer om hvordan jeg har gjort det så snart jeg får tid til å sette meg ned litt igjen.