Kreativiteten tar over styringa..

august 13, 2011 in Dåp

Det er nesten så jeg blir gal for tiden, etter jeg begynte på bordkortene til dåpen til Ane så ble jeg plutselig superkreativ! Det bare bobler inni meg, og det tar aldri slutt. Men er så umåtelig deilig!

Jeg lager bordkort-sko, og jeg har planer om å skrive et innlegg om det når jeg er ferdig. Så langt har jeg laget all pynten, klippet ut alle delene, tegnet «søm» på alle, designet, skrevet ut, klipt ut og pynta alle navnetagsene, og montert sammen to sko. Jeg har altså igjen å viske ut blyantstreker, stemple rundt kanten, montere og pynte 39 (!) sko. Og jeg har egentlig et håp om å bli ferdig i morgen ettersom det skjer så mye i neste uke. Jeg skal bake 4 kaker, bestille blomster, dekorere lys, finne noe som Ane kan ha på seg i selskapet, brette (og evt. ha bånd rundt) serviettene, vaske hus, og ordne bunaden min. I tillegg til det vanlige, og at vi skal i møte i banken på mandag, og på kirkekontoret på onsdag.

Dåpskaken har jeg bestilt av Stine (sjekk bloggen hennes, og ikke minst kakebildene!) Hun lager egentlig kaker hobbybasis, og stortsett til seg selv og sine nærmeste såvidt jeg har forstått. Men hun var slett ikke negativ når jeg spurte om hun ville lage en kake for oss. Og jeg har virkelig troen på at den blir råbra. Hun er skikkelig flink!

Jeg har også laget en minneramme til Ane, med hentesettet hennes, noen bilder og diverse småtteri fra hun var nyfødt. Planen er at den skal være med som «pynt» i dåpen. Jeg har også planer om å skrive et innlegg om hvordan man kan gjøre dette. Også har jeg satt bilde av henne inn i en ramme, og har store planer om å forhåpentligvis spraye en smokk med sølv-lakk og plassere inni den, men jeg har ikke peiling på hvilket resultat jeg kan vente meg, så det er mulig vi må forsølve den istedet. Men jeg håper å få gjordt det selv, så billig og enkelt – men bra – som mulig! Og helst før dåpen det også..

Bilen min har vært på verksted (og er nå EU-godkjent – hurra!) så Kjersti skal hente den og komme hit, da setter vi kursen mot Fillan, og jeg satser på å finne en sølv-lakk til tross for at jeg ikke har peiling på hvor de kan ha det. Malebutikken kanskje..?