Vi flytter – igjen!

august 8, 2011 in Hus & hjem

Jepp, du leste riktig! Vi har ikke en gang rukket å få på plass alt her, men nå skal vi altså pakke sammen alt vi eier og har nok en gang. Nå blir det lenge til neste gang  (jeg tror jeg sa det sist også?), men nå mener jeg det virkelig! Så nå har vi kjøpt oss hus, vi er ferdige med å leie og vil ha noe eget. Sånn at vi kan gjøre hva vi vil, når vi vil, og ikke føle at det har vært bortkastet tid eller penger.

Når vi flyttet sammen, i mai 2010, så bodde vi i en leilighet som var ca 70 kvm. Vi pusset opp både kjøkken, yttergang, mellomgang og stue. Riktignok i sammarbeid med utleier, og på deres regning, men vi brukte ca en måned på det. Vi likte oss veldig godt der, men når Ane skulle komme så hadde det blitt veldig knapt med plass.

Vi flyttet inn her i januar 2011. Heldigvis har vi ikke gjort så mye, jeg har kun malt et rom. Men vi har kjøpt møbler utifra hvilke rom vi har og hvordan de er. Det har seg sånn at utleieren her skal selge, og ser for seg å få mye mer for huset enn hva vi synes det er verdt. Jeg skal innrømme at jeg ble midt sagt veldig irritert på han fordi ingenting har blitt gjort slik han har lovet oss, men det er hans hus, så vi kan ikke gjøre noe med det.

Huset vi har kjøpt er en enebolig på 112 kvm. Det er bygd i 1986, men betydelig oppusset, med lyse rom, parkett på stua, kjøkkenet og i gangen, ny kjøkkeninnredning, og det er ellers godt vedlikeholdt. Litt småplukk vil vi nok gjøre der også etterhvert, men det er ikke snakk om ting som krever mye tid eller koster mye penger. Vi tar over 1. september, så når dåpen er over så begynner vi pakkingen for fullt! Og nå gleder vi oss skikkelig til å bli ferdige med det og komme i orden i det nye huset!