Jeg har inntatt sofaen.

september 11, 2011 in Hverdagen

God kveld, kjære lesere! Vi har hatt en knall søndag. Mamma og Egil var her på dagstur, Egil bar ved som en helt, og mamma har tatt for seg blomster og busker i hagen vår, vannet, luket, klipt de til og fortalt meg hva alt er – ikke at jeg husker det nå da, men vi får ta det igjen til sommeren, for meg er alt kvister og blader nå.

Jeg har også brukt dagen på å lage masse middag, fruktmos og eplesaft til Ane. Så nå er fryseren full, vi slipper å nærmest kaste penger ut vinduet ved å kjøpe glass med mat til henne, og vi vet hva hun spiser. Hun har selvfølgelig fått smake! Middagen smakte godt, men det er jo litt mer klumper i den enn i den suppelignende ferdigmaten, så det var litt ekkel å spise. Men det er jo en vanesak, så det går nok litt bedre etterhvert. Fruktmosen fikk hun bare ei skje av, men den var tydeligvis veldig god. Mange velger jo å gi barna sine både juice og saft, og det forstår jeg ikke. Jeg har gjort det så enkelt som å ta vare på vannet jeg kokte eplene i, og det var også rågodt – og helt uten sukker eller andre tilsetningsstoffer!

Jeg har brukt deler av kvelden på å rydde litt, så nå har jeg tent lys i hele stua, funnet frem heklinga mi og er klar for en rolig kveld på sofaen.