Endelig!

september 18, 2011 in Hekling

Bestemorrute-teppet til Ane er endelig ferdig! Det var jaggu på tide, eller hva? Dere som har lest bloggen en stund husker kanskje at jeg holdt på med det når jeg var gravid? Innimellom er jeg så sinsykt treig. Så det som skulle bli et vogn teppe måtte altså få flere ruter sånn at hun heller kan ha det i senga si. Jeg har også store planer om å hekle et i samme farger som hun skal få ha i dukkevugga si, men det orker jeg ikke å stresse med, først skal jeg jo pusse opp vugga.

Ane satte stor pris på at teppet ikke var ferdig til hun ble født, sånn at hun kunne «hjelpe» til litt.

Resultatet! Hva syns du?

Jeg tok med teppet ut for å ta bilde av det, noe Baileyz la merke til. Hun stilte mer enn gjerne opp som fotomodell og kvalitetstester. Jeg regner med det var godkjent for hun ville ikke gå av og ligger på det ennå. Haha!