Jeg har fått «ryddehjelp»!

september 26, 2011 in 06-12 mnd

«Nei.. Dette skal jo ikke være her…»

Ane overgår seg selv i disse dager. Hun prøvde seg på å reise seg opp etter stuebordet i går. Noe hun klarte uten problem, men jeg fikk hetta å tok henne ned. Etterpå fant hun ut at vi har ei plate på bordet som er på «hennes nivå» også. Den var spennende! Den kunne jo krabbes på.. Og i dag, jo, da fikk hun øynene opp for noen ark, blader, bøker osv. som lå der. Hun var fast bestemt på at det ikke skulle ligge der for når jeg prøvde å legge det på plass så hyla hun å reiv det ned igjen. Med andre ord så er alt rotet som var under bordet vårt rydda nå. Det ser jo ryddigere ut nå, så det er vel egentlig like greit. Og Ane er godt fornøyd med dagens innsats – nå får hun jo plata helt for seg selv!