Sneek-a-peek: Prinsesserommet.

september 2, 2011 in Prinsesserommet

Ane koser seg på det nye rommet sitt. Hun har fått en rosa sengehimmel, og nå er senga hennes en prinsesse verdig! Uroen over senga hennes ble tatt ned når vi flyttet henne inn på eget rom, men nå er den oppe igjen, og hun er storfornøyd – den er veldig spennende! Hun kan ligge lenge å se på den, prøve å få tak i dyrene som henger i den, og se seg i speilet (som er midt under «blomsten» dyrene henger i).

Som dere kan se så har hun også blitt skikkelig flink til å finne smokken sin å få den inn i munnen igjen selv. Men hun har bryr seg ikke så mye om den er rett vei eller ikke.

Nå er Ane i Trondheim, hos tante Karina og onkel Kristian. Jeg regner med hun storkoser seg! Selv synes jeg det er litt trist at hun ikke er her. Men jeg har masse å gjøre – nå venter jeg på at pappa skal komme å hjelpe meg med å henge opp litt forskjellig så jeg får gjort meg ferdig! Forhåpentligvis så er huset så godt som strøkent innen søndagen, så Ane kan få min fulle og hele oppmerksomhet igjen.