Update.

september 19, 2011 in Hverdagen

Nystekte boller med hjemmelaget jordbærsyltetøy og kaffelatte. Kos!

God kveld, kjære lesere! Vi har hatt en fantastisk dag. Bildet viser hvordan dagen min startet. Boller med hjemmelaget jordbærsyltetøy er noe av det beste jeg får. Og jeg har lært meg å like kaffelatte de siste dagene. Nå har jeg faktisk lært å lage det selv også, så dere som tidligere bare har fått det når Stian har vært hjemme skal nå få servering når han ikke er her også! Ikke verst, sant? Jeg klarer å servere mine egne gjester, det skulle egentlig bare mangle.

Jeg og Ane var å spiste lunsj sammen med Stian på hotellet. Hun fikk spise brødskive alene for første gang, noe som var stas! Hun sa «nahmmm-ammm» mens hun slukte godt over en halv skive (riktig nok uten pålegg, for det vil hun ikke ha.) Flink ikke sant? Hun er jo tross alt 6 mnd i dag! Månedsoppdateringen kommer i morgen, da skal vi på helsestasjonen på babytreff. Og om noen har barn født i 2011, eller sent 2010, og vil være litt sosiale med andre småbarnsmødre så sleng dere gjerne med!

Nå er det alt for seint, nok en gang. Og jeg har ikke fått gjort noe i kveld egentli. Satser på at morgendagen blir litt mer produktiv! Sov godt, alle sammen.