Home, sweet home.

oktober 31, 2011 in London 2011

Vi kom riktig nok hjem på søndag, ikke i dag. Men jeg har ikke hatt tid og energi til å gi lyd fra meg før nå. Vi har hatt en fantastisk, men også veldig slitsom tur! Og selv om det var godt å være ute i den store verden så er ingenting så godt som å være hjemme igjen. En del av meg savner London veldig, men det er nok rett og slett fordi det er så mye jeg ikke fikk gjort, og så mye jeg ikke fikk kjøpt. Og nå angrer jeg. På at jeg ikke handla mer, vel og merke. Men det får bli neste gang!

Når det kommer til hvordan det var der så er det bare et ord som kan beskrive det, og det er travelt! Vi hadde det ikke så veldig travelt, men alle andre hadde det. Uansett hvor jeg gikk så gikk jeg i mot strømmen, og uansett hvor jeg sto så sto jeg i veien for noen. Og om du skal til London så ikke stå til venstre i rulletrappa, da løper de deg ned! De løp over alt, hele tiden. De første minuttene jeg var i t-banen var jeg i sjokk. Folk løp rundt over alt, og om du ikke hadde fått med deg alt og alle inn på t-banen, så synd for deg, der var det ingen som venta! Julestress på butikkene i Norge kan sammenlignes med når det ikke var folk i gatene i London. Jeg har ikke hørt så mye «excuse me!» i løpet av hele mitt liv som jeg gjorde i løpet av den første timen vi var der.

Alt i alt var det en hyggelig tur, til tross for at jeg ble veldig stressa og veldig sliten, og hadde veldig vonde sko de første dagene. Jeg skulle kjøpe sko den andre dagen, men jeg fant så godt som ingen skobutikker, og ingen sko som passet, så det ble ingen sightseeing på oss den dagen. På slutten var det så vondt at jeg nesten ikke klarte å stå i det hele tatt, men jeg fant til slutt sko, og hadde faktisk med meg hele tre par hjem! Vi fikk også kjøpt masse annet. Faktisk noen julegaver også, det er jeg godt fornøyd med.

Jeg skal så absolutt tilbake, men da skal jeg shoppe mindre (eller iallefall litt effektivere) og oppleve mer. Jeg føler ikke at jeg har sett noe annet enn Oxford Street, og noen andre shopping-gater der. Men neste gang skal jeg se alt!