Kosesøndag.

oktober 16, 2011 in Hverdagen

God kveld! Hvordan står det til hos dere? Det har lenge vært stille fra denne kanten. Rett og slett fordi nettet er treigt, vi har vært syke alle mann, og jeg har ikke hatt overskudd eller blogglyst. Men nå er den tilbake, tror jeg iallefall.. De siste dagene har vi fått på plass mye her. Og ting begynner å ta skikkelig form. Alle rommene nærmer seg å bli ganske organisert, og vi mangler egentlig bare å få opp litt bilder og annen pynt. Men det kommer etterhvert.

Vi har brukt helga på å kose oss og slappe av sammen. I går spiste vi gresk biff til middag, og sjokoladefondant til dessert. Det anbefales! Dagen i dag har gått med til å lage løpestreng til Baileyz, tørke litt støv og spise middag hos farmora til Stian. Noe som var veldig koselig! Ane hadde veldig lyst til å dra litt i ørene til katta hennes, og hun storkoste seg når også onkelen og søskenbarnet til Stian kom, og det ble servert vafler etter vi hadde sett i gamle fotoalbum.

Nå ligger Ane å sover, Baileyz ligger nydusjet foran vedovnen å varmer seg, Stian ser fotball, og jeg sitter her å skriver. Jeg lurer på om jeg skal finne frem strikkinga mi mens han ser kamp. Jeg holder nemlig på å lage en bukse til Ane, men jeg klarer ikke å bestemme meg om den skal ha Hello Kitty eller ugle på rumpa. Noen tanker om det?