Lesestund.

oktober 23, 2011 in 06-12 mnd, Hverdagen

Ane har blitt veldig interessert i bøker. Og ingenting er bedre enn når vi «leser» i dem sammen med henne. Hun elsker å se på bildene, prøve å plukke opp det det er bilde av, bla i boka, kaste den bortover gulvet, og smake litt på den. Spesielt godt liker hun å se på den siden med masse ansikter og kropper, da prøver hun å plukke opp øynene på barna.

En ettermiddag jeg skulle rydde i klærne hennes, og ta bort alt som er for smått, så lå disse tre på gulvet på rommet hennes å kosa seg med ei bok. Ane var veldig ivrig, og ville mer enn gjerne stå å se på boka. Og Baileyz skal være med på alt som skjer, hun går klistra til beina våre uansett hvilket rom vi er på, livredd for å gå glipp av noe. Så hun måtte jo være med på lesestunden hun også.

Nå sover Ane, Stian er på jobb, Baileyz ligger i senga si å snorker, og jeg skal ta en tur i dusjen. Så satser vi på å gå oss en skikkelig tur i dag, om været holder seg noenlunde greit. Ha en flott søndag!