Pakke, pakke, pakke…

oktober 25, 2011 in Hverdagen

Jeg brukte hele gårsdagen på å prøve å laste opp noen bilder vi tok på søndag. Stian kom hjem så seint at det ble ikke tid til noen langtur, men vi dro heller i barnehagen Ane skal starte i å lekte oss. Ane syns det var veldig stas med huske og humpedisse, vi testa også sklia, men hun syns bare det var helt greit, ikke noe kjempe stas, og hverken jeg eller Stian syns det var veldig gøy – jeg kan ikke huske at det var så skummelt når jeg var lita.. Men det ble iallefall noen fine bilder. Det megatreige nettet vårt vil ikke la meg laste dem opp nå, så dere får heller se dem senere.

Dagen i dag kommer nok til å gå med til pakking. Vi reiser jo til London på torsdag, og skal levere Ane til tante- og supernanny Marianne i morgen ettermiddag før vi setter kursen mot Trondheim i morgen kveld. Det kommer til å bli rart at hun ikke er sammen med oss hele dagen, men det blir godt også. Turen kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, jeg er veldig sliten etter mange netter med kun noen timer søvn og lange dager med den turboen av en baby vi har. Jeg må bare påpeke at det ikke er hun som holder meg våken, hun sover som en stein, men jeg sovner gjerne ikke før klokka nærmer seg fire uansett når jeg legger meg, og det sliter på sjela når man må våkne igjen klokka 8. Og Ane kommer til å kose seg skikkelig, det er jeg helt sikker på!

Nå sover snuppa, og jeg skal benytte muligheten til å lage ferdig maten hun skal ha med seg når hun drar. Så skal jeg pakke tingene hennes, litt til Baileyz som skal være hos mamma, og til slutt litt for meg selv også. Puh, samtidig som jeg skal løpe etter Ane! Dette blir en travel dag!