All I want for christmas – 2011.

november 9, 2011 in Ønskelister

Jeg liker å tro at jeg er lett å kjøpe julegave til, rett og slett fordi jeg ønsker meg alt! Iallefall nesten. Det er så mye jeg ønsker meg at jeg sliter faktisk med å begrense meg sånn at jeg kan lage en ønskeliste uten av den blir så lang at bloggen min takker for seg. Men jeg skal prøve, enkelt og greit fordi mange har spurt etter det. Det blir ikke med bilder denne gangen heller, rett og slett fordi det hadde blitt så uhyre mange bilder. Men noen linker skal dere få se!

Til huset:

Klær:

 • Ullundertøy – str L
 • Tursokker – str 38
 • Overtrekksbukse – str L
 • Denne dressjakken – str 42
 • Sykkel/refleks-jakke

Diverse:

 • Silhouette-maskin
 • Kenwood Major Titanum – kjøkkenmaskin.
 • Symaskin
 • Utstikkere til baking – blomster, hjerter, stjerner og bokstaver
 • Teflonkjevle
 • Stor og mellomstor skål i rosendahl-serien (til salat, snacks osv)
 • Treningsmanualer

Jeg blir også glad for gavekort eller penger. Spesielt garderoben min trenger litt påfyll.