2011 går mot slutten.

desember 31, 2011 in Høytider

Jeg og Stian startet forberedelsene til nyttårskvelden i går. Vi skal spise tapas, og i går laget vi aioli, salsa, chilli- og hvitløksmør, kjøttboller, roastbeef, sarah bernard, brownies, egglikør, og la kyllinfiletene i marinade. Nå sitter jeg i sofan å venter på at foccaciadeigen skal bli ferdig å heve, mens Stian er på butikken å kjøper litt frukt og noen raketter. Etterpå skal vi bake rundstykker, steke scampi, kamskjell, kylling, kyllingnuggets, saltbakte poteter og lage salat. Så har vi masse deilig spekemat som også skal på bordet. Og sikkert enda mer som jeg har glemt! Det skal iallefall bli nok mat til alle. Vi får besøk av min kjære søster Jannicke, og samboeren hennes, Karl-Henrik, og Anes fadder Einar og samboeren, Irene. Det blir med andre ord et hyggelig selskap, med god mat, brettspill, kaker, snacks, og til slutt champis og raketter. En fantastisk måte å feire et knallår, med andre ord!

Ellers har vi brukt jula sammen med venner og familie, med masse god mat, kaker og godtselskap – derav lite blogging. Noen lurer på hva vi fikk til jul, og det kommer jeg tilbake til. Må jo ha noe å skrive om på nyåret når jeg kanskje har tid til å skrive litt også!

Jeg slenger med et bilde av Ane som venta spent på at kvelden skulle komme på julaften. Hun var nok mest opptatt av maten, og spiste hele to medisterkaker, to poteter og ei gulrot.

Hun hadde pynta seg i en kjempesøt kjole vi kjøpte på Primark i London, og et nydelig rosa hjertesmykke hun fikk av tanta mi, i dåpen sin (som også ble smakt mye på i løpet av kvelden!)

Med det ønsker jeg dere et riktig godt nyttår, og en fin feiring i kveld. Nå skal nemlig foccaciaen bakes ut!