Klementin-tid!

desember 17, 2011 in 06-12 mnd

Først må jeg bare si at jeg ha klementiner for at det skal bli jul! Sikkert flere som føler det samme?

Så kan jeg komme til poenget. Jeg er veldig opptatt av at Ane skal få et sunt og variert kosthold, så hun får smake på det aller meste. Hun har, så lenge hun har vært i stand til å spise mat, fått smake alt av frukt og grønnsaker, og så langt har hun likt alt. Hun la sin elsk på ananas når hun var 4 mnd, så vi bestemte oss for å la henne smake klementin også. Og slik gikk det for seg:

Først var hun veldig skeptisk i noen sekunder, men nå hyler hun av glede hver gang hun ser en klementin, eller en klementinbåt! Hun kan knapt vente til vi har fått av skallet. Og det er så gøy! Hvorfor gi barna sine brus og godteri før de er store nok til å be om det, når man kan få de til å elske noe som er bra for dem?