Den travle hverdagen.

mars 15, 2012 in Hverdagen

Etter jeg begynte på jobb igjen har bloggen virkelig ikke blitt prioritert i det hele tatt. Noe jeg syns er litt trist, men selv om bloggen betyr mye for meg, så er den veldig uviktig i forhold til det som virkelig betyr noe i livet. Og når det som opptar hjernekapasiteten min for tiden ikke egner seg så veldig godt til å ligge på nett så vet jeg ikke hva jeg skal skrive om heller. Så da blir det litt sånn. Nå som våren er like rundt hjørnet kjenner jeg godt at energien er på vei tilbake igjen. Da er det mulig at jeg har litt energi igjen til å blogge også.

Denne uka har gått med til bursdagsforberedelser. Ane fyller jo ett år på mandag, så på søndag har vi invitert fullt huset av familie og faddere. Det er nesten så jeg er glad for at noen ikke får til å komme, ikke fordi jeg ikke vil ha de her, men fordi jeg ikke klarer å forstå hvordan vi skal få plass til alle. Stian har stor familie, og jeg har stor familie, Ane sin familie er med andre ord kjempestor! Egentlig kunne vi arrangert bursdagsuke, med selskap hver eneste dag.

I dag har jeg fri, så dagen går med til å rydde og vaske hus sånn at vi bare kan kose oss sammen med besøket i helga. Søstra mi og familien kommer på helgebesøk, og vi gleder oss masse! Ingenting varmer hjertet mitt så mye som å se Ane og Live (niesa mi) sammen, jeg smelter helt! Og Nicolai (nevøen min) har vært en av mine favorittgutter helt fra første gang jeg så han – dette blir så gøy!

Barbiekakeforma kom i hus på tirsdag, og helt siden da har jeg lett nettet rundt etter ei skikkelig oppskrift, men de er umulig å oppdrive, så jeg får bare prøve meg frem. Om jeg får det til så skal vi ikke se bortifra at oppskriften kommer på bloggen etterhvert! Det blir et morsomt prosjekt – håper jeg – så jeg ser frem til å starte med det. Tanken er at den skal lages av oboykakerøre, men tiden vil vise om det blir sånn. Vi skal også servere oreokake, cupcakes, og fruktsalat. Ane er ekstremt glad i mat, og jeg er ikke så overbegestret for tanken på at hun skal kjøre på med kakestykke etter kakestykke, derfor blir det fruktsalat også. Hun skal selvfølgelig få kake, men kroppen hennes er ikke vant til uberensede mengder med hverken sukker eller melk, så da liker jeg ideen med å heller gi henne litt kake, og la henne spise så mye frukt hun vil. Mamma skal ta med seg gulrotkake og svigermor skulle lage bløtkake, så jeg vil tro det blir nok kaker på bordet også.

Det er vanskelig å forstå at denne lille prinsessa allerede har vært hos oss i et helt år! På dette bildet var hun bare noen dager gammel, og hadde nettopp fått sitt første bad.