Ettåringen!

mars 22, 2012 in 12-18 mnd

Bursdagskaka falt godt i smak, som dere ser!

Babyen vår har altså blitt ettåring. Og hun har hatt intet mindre enn tre dager med bursdagsfeiring, pluss en litenfeiring i barnehagen. Sånn går det når man har stor familie! Dessverre er ikke bildene av feiringen noe å skryte opp i skyene, objektivet på kameraet var nemlig et vidvinkelobjektiv, da ser det ut som alle på bildene er skrudd sammen på en merkelig måte. Men det gikk fort for seg, vi hadde nesten 30 gjester i hus, og skulle servere kaker, kaffe, rundstykker, pakke opp gaver, snakke med folk, underholde bursdagsbarnet, og ta bilder. Gjestene var iallefall fornøyd, og det er vel det viktigste. Heldivis har de aller fleste kamera i dag, og mange av gjestene hadde med seg sitt, så vi får fri til dem for å få noen der folk er normal-proposjonerte også.