Hitraløpet!

april 14, 2012 in 12-18 mnd, Hverdagen

I dag våkna vi til strålende sol, og jeg fikk en intens trang til å gå tur. Stian skulle jobbe, og jeg kom fram til at det ikke var det samme å gå helt alene. Men rett etter frokost fikk jeg et spørsmål på facebook om jeg skulle jobbe, eller om jeg ble med å gå Hitraløpet. Og jeg var ikke sein å be, 45 minutter etterpå hadde vi pakka sekken, ordna oss, kjørt til Fillan, kjøpt solbriller og var klare til å gå.

Ane ble påkledd og plassert i bæremeisen, og vi la ut på tur sammen med min kjære senterkollega Ann. Vi hadde hørt at deler av løypa ikke skulle være med pga mye snø, noe som etter en stund viste seg å ikke stemme, og ettersom det ikke var særlig godt merket i startet på løypa så gikk vi feil. Vi starta altså i slutten på runden, og gikk imot alle de andre. Men vi fikk hilst på de aller fleste som gikk da, det var ikke så dumt. Ane kosa seg skikkelig, og var blid og fornøyd hele turen. Hun sov vel en halvtime, dinglende på ryggen min. På slutten kjente jeg det godt i lårene at jeg hadde gått med ca 15 kg ekstra på ryggen, men guri så godt det føles nå!

Etter vi kom hjem sov Ane i tre timer, og våkna med feber og ei tann som holder på å trenge igjennom tannkjøttet, Baileyz kapitulerte i solveggen ute, og jeg gikk igang med å lage middag. Ane fikk også dessert, smoothie av bringebær, banan, blåbær, vaniljekesam og appelsinjuice, noe som falt veldig godt i smak. Hun måtte jo selvfølgelig få prøve å drikke den selv. Vel, et bilde sier mer enn tusen ord – hun må ha hull i underleppa! (Og tro det eller ei, men her hadde hun nettopp tørka av seg rundt munnen..)

Needless to say, men hun ble sendt rett i dusjen etterpå, og kjøkkenet trengte en vask.