Hurra for 17.mai!

mai 17, 2012 in 12-18 mnd, Hverdagen

Jentene har pynta seg, og venter på å få ut å gå i tog.

Gratulerer med dagen! Håper dere alle har hatt en fin 17.mai!

Vi har feira dagen sammen med venner og familie på Hitra. Til tross for et vær som ikke var 17.mai verdig nå har vi hatt en fin dag. Jeg skal innrømme at jeg syns det er veldig rart å ikke feire i Trondheim, sammen med den delen av familien min som bor der. Det er nesten så jeg ikke helt klarer å forstå at det har vært 17.mai, det føles egentlig som jeg bare har lata som. Jeg har feira i Trondheim nesten så lenge jeg kan huske, forutenom de gangene jeg har jobba, men de telles egentlig ikke ettersom det da heller ikke ble noen feiring. Men mamma kommer på besøk i morgen, så vi får kjøpe kake og ta en dagenderpå-feiring da, så satser vi på at følelsen kan bli tilnærmet den samme iallefall.

Ane har vært i storslag nesten hele dagen. Hun pleier å sove rundt klokka 10-11, men da var hun alt for opptatt av å se på 17.mai-toget og alle menneskene som var der. Etter det ble det kake, og det kan man ikke sove seg igjennom! For å få utløp for sukkeret så løp hun frem og tilbake, frem og tilbake, og litt mer frem og tilbake, inne i kantina på ungdomsskolen. Etter noen timer med løping ble hun sliten, og vi tok turen på besøk til pappan min. Etter å ha slumra på fanget hans i en time var hun klar for litt mer lek, før hun slokna straks hun kom i vogna si. Etter duppen hennes gikk turen til hotellet, der vi spiste middag sammen med pappa og Stian. Etter det løp hun rundt i en time til. Når vi kom hjem henta hun selv kosekluten og smokken sin å gikk på rommet – hun var med andre ord klar for å legge seg, og det ble stille med en gang.

Mamman er også sliten nå, det tar på å løpe etter en ettåring hele dagen! I morgen venter en lang og travel dag på jobb, så jeg tror jeg skal se om jeg finner senga mi snart jeg også. Ha en flott 17.mai-kveld!