Når våren melder sin ankomst.

mai 10, 2012 in Hverdagen

Takk for sist, det har vært alt for lenge siden. Men tiden strekker ikke til hos meg for tiden. Jeg har jo starta i ny jobb, eller, jeg har fått en ny stilling. Daglig leder. Og det fører med seg mye jobb, og da mener jeg virkelig mye! Men jeg har valgt det selv, og jeg prøver å overleve det. Enkelte dager går det fint, andre dager er jeg dødssliten når jeg kommer hjem, og det lille jeg har av energi går selvfølgelig til Ane.

Jeg har også hatt en plan om å strikke marius-seleskjørt til Ane til 17.mai, og det er nå endelig ferdig. Jeg gleder meg til hun skal bruke den, for hun ble knallfin! Dere skal selvfølgelig få se bilde av den, men hun er ikke så glad i å prøve klær, så det får komme etterhvert.

De siste ukene har vi kosa oss skikkelig ute, vi har kjøpt oss grill, og den er flittig brukt allerede. Forutenom de dagene vi plutselig gikk hagl har vi stortsett hatt et fantastisk vær, og det er deilig for store og små. Ane elsker å være ute nå som hun slipper å ha så utrolig mye klær på. Hun klarte jo nesten ikke å bevege seg i vinter.

Vi har også fått en del nye naboer, de er riktignok storsett her mens vi sover, men vi ser en del til dem når vi står opp også. Hils på dem dere også!

Dette er virkelig idyllen med å bo i distriktet. Istedet for å våkne til eksos, mas og bråk, så står vi opp og disse møter oss. Herlig!

Jeg må selvfølgelig også slenge med noen bilder av de fantastiske menneskene og hunden som møter meg inni huset når jeg står opp.