Hjørnetenner i sikte.

oktober 2, 2012 in 18-24 mnd

Snuppa vår er slapp og sliten, febersyk og sutrete. Hjørnetennene er bokstavlig talt rett rundt hjørnet, og det plager henne skikkelig. Hun har aldri reagert så voldsomt på tannfrembrudd før. Og det gjør vondt i mammahjertet mitt. Det er grusomt når hun sitter våken i senga si, kokende varm og gråter den såreste gråten som finnes, når ingenting hjelper. Det er godt med selskap, og tåteflaska er i hyppig bruk igjen. Det virker som hun syns det er godt å tygge, med det som er igjen av gommer over tennene som er på tur opp, på tuten på ei flaske med iskaldt vann.

I natt sov hun i senga vår. Eller, gråt i senga vår. Som vanlig ble ikke Stian spesielt våken av det, og jeg hadde hendene fulle med å trøste henne og holde meg fast i nattbordet så jeg ikke falt i gulvet, ikke mye søvn med andre ord. Skulle virkelig ønske jeg hadde sovehjertet til den mannen, og den samme evnen til å ta nesten hele senga, og beholde den natta igjennom!

I ettermiddag har hun vært i kjempeform. Lest bøker, kosa med hunden, snakka med søskenbarnet og tanta si på facetime, dansa og ledd masse. Helt til hun ble sliten, sa «datta, bei-is» og satte kursen mot senga si. Etter noen timer våkna hun igjen, og ville sove i mamma og pappa sin seng, hun la seg godt til rette og tok på seg et teppe (som dere kan se på bildet). Og det var ikke spesielt populært å måtte gå i sin egen seng igjen, men i natt skal jeg iallefall prøve å få meg litt søvn. Og hun sover også best i sin egen seng. Vi satser på at denne natta blir bedre enn den forrige, og at hun er fit for fight med nye tenner i morgen tidlig!