I høstmørket.

november 16, 2012 in Hverdagen

Jeg er egentlig et sommermenneske, men noen ganger liker jeg høsten. Det er de kveldene det brenner godt i ovnen, stearinlysene sender et herlig lys og en fantastisk stemning rundt i rommet, og man kan høre at det regner og blåser ute. Det eneste som mangler er at jeg burde vært skikkelig glad i te eller kakao, men i mitt glass er det somregel pepsi max. Iallefall i skrivende stund.

Jeg har etter en alt for lang pause funnet frem strikkepinnene igjen, håndarbeid er for meg en aktivitet som står på planen når det er mørkt ute. Denne gangen er det for å få ferdig en julegave, men jeg kjenner at stikkelysten sniker seg litt tilbake mens jeg holder på, så kanskje er det på tide å finne frem noen uferdige prosjekter når jeg er ferdig med dette? Jeg er veldig spent på resultatet, og håper fargevalget blir bra!

Noen stikkere som leser bloggen min og vil legge igjen et spor? Jeg er stadig på jakt etter inspirasjon på den fronten også. Ha en fin fredagskveld alle sammen.